Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarskommandoen styrker kommunikationen

Indholdsområde

 
 
 

Forsvarskommandoen styrker kommunikationen 

Med ansættelsen af en ny chef for kommunikationsafdelingen og talsperson i Forsvarskommandoen opfyldes et ønske fra både medarbejdere og ledelse om at styrke den interne og eksterne kommunikation yderligere.

09-09-2019 - kl. 09:10
Af Forsvarskommandoen

Oberst Susanne Lund bliver ny chef for Presse- og Kommunikationsafdelingen i Forsvarskommandoen.  Susanne Lund skal styrke Forsvarskommandoens kommunikation indadtil og udadtil ved blandt andet at gøre kommunikationen mere tydelig i sager og debatter på Forsvarskommandoens område.

”Kommunikation er et centralt og vigtigt fagområde, hvor man som organisation blandt andet sætter sin identitet og eksistensberettigelse til debat. Jeg er stolt over at være ansat i Forsvaret, en kompleks og mangeartet organisation, som løser vanskelige opgaver, og jeg glæder mig derfor til at tage fat på udfordringerne ,” siger oberst Susanne Lund.

oberst Susanne Lund

Susanne Lund har operativ erfaring som kompagni- og bataljonschef i Hæren og har været udsendt i internationale missioner i fx Bosnien og Afghanistan. Derudover har hun blandt andet været sagsbehandler i Forsvarskommandoen, chef på Forsvarsakademiet og senest chef for Forsvarets Veterancenter.

 “Jeg ønsker, at Forsvaret skal have en klar og gennemsigtig kommunikation. Jeg kender Susanne, der er empatisk og vellidt i organisationen. Derfor er jeg glad for, at hun nu skal være kommunikationschef i Forsvarskommandoen,” siger forsvarsminister Trine Bramsen.

”Susanne har gennem sin tjeneste udviklet gode ledelses- og formidlingsmæssige kompetencer, som samlet set gør Susanne til den helt rigtige til at gå forrest på kommunikationsområdet i Forsvarskommandoen,” siger forsvarschef Bjørn Bisserup.

Susanne Lund tiltræder den 16. september 2019.