Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Nationale opgaver

Indholdsområde

 
Oversigt 
 

Nationale opgaver 


  -  

    
View RSS feed


30-12-2019
Nødraketter er til nødsituationer – ikke til sjov
Nødraketter skal kun bruges i en nødsituation. Alligevel rykker Forsvaret hvert år ud til flere redningsaktioner efter en observeret nødraket blot for at konstatere, at der ikke har været tale om en ulykke.


26-12-2019
Sneberedskabet er klar til indsættelse - i år med Piranha 5
I vinterhalvåret er Forsvarets sneberedskab klar til at blive indsat i tilfælde af ekstremt snevejr. For første gang i år er tre pansrede mandskabsvogne af typen Piranha 5 en del af beredskabet.


16-12-2019
Hverdagens helt får søværnspris
Marinespecialist Aputsiaq Egede højner Forsvarets indsats i Grønland og får derfor årets pris fra Den Kongelige Danske Marines Hjælpefond.


05-12-2019
Vandsøgningshunde kan spare Forsvarets dykkere for mange forgæves dyk
Politiet er ved at uddanne patruljehunde til vandsøgningshunde, der blandt andet kan opfange lugten af lig til havs og i søer. Vandsøgningshundene vil give Forsvarets dykkere en bedre pejling på, hvor de skal dykke, når de støtter politiet.


05-12-2019
Terrorøvelse gør krisestab klar til at indsætte beredskabsvagthold
Nu er Forsvarets krisestab klar til at indsætte det såkaldte beredskabsvagthold til støtte for politiet ved større særlige hændelser – det sker efter de har gennemført en stor terrorøvelse sammen med politiet.


29-11-2019
Den Kongelige Livgarde på beredskab for politiet
Den 1. december er 90 værnepligtige fra Den Kongelige Livgarde på højt beredskab for politiet.


25-11-2019
Styrket samarbejde ved hændelser med farlige stoffer
Med en ny aftale skal Forsvaret og Beredskabsstyrelsen arbejde tættere sammen om beredskabet ved hændelser med kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare og eksplosive stoffer.


05-11-2019
Populært øvelsesområde bliver endnu bedre
Søværnets øvelsesområde ved Sjællands Odde er populært blandt krigsskibe fra NATO-lande og Sverige, når der skal trænes kystnære operationer. Nyt fartøj gør mulighederne for øvelser endnu bedre.


31-10-2019
Flere folk til Søværnets skibe
I løbet af de næste år styrker Søværnet besætningerne på flere af Forsvarets skibstyper, så skibenes potentiale bedre kan udnyttes, og belastningen på medarbejderne mindskes. Det betyder flere søfolk på skibene i Frederikshavn og Korsør.


Pressevagt

Vagthavende presseofficer kan træffes på tlf.:

70 200 440

og på e-mail:

fko-presse@mil.dk